روش های اخذ ویزا در کشور آلمان

روش های اخذ ویزا در کشور آلمان

 کشور آلمان

کشور آلمان که با نام جمهوری فدرال آلمان نیز شناخته می‌شود، کشوری بسیار پیشرفته در قاره اروپا است که جمعیتی حدود 83.24 میلیون نفر دارد. از همسایه‌های کشور آلمان می‌توان به لهستان، فرانسه، جمهوری چک، اتریش، بلژیک، سوئیس و هلند اشاره کرد. کشور آلمان دارای 16 ایالت است و بزرگترین آن‌ها، ایالت “باواریا” است که در جنوب کشور آلمان قرار گرفته است.آلمان کشوری است که طبیعت بسیار گوناگونی، از دشت و جنگل و زمین‌های پست گرفته تا سرزمین‌های کوهستانی دارد. همچنین در آلمان تعداد زیادی برکه و دریاچه نیز یافت می‌شود. بزرگترین شهرهای کشور آلمان به ترتیب برلین، هامبورگ، مونیخ، کلن، فرانکفورت و اشتوتگارت هستند.هر ایالت در کشور آلمان، دارای دولت و قوانین مستقل است و می‌توان گفت که این ایالات، تا حد زیادی خودمختار هستند. کشور آلمان بزرگترین اقتصاد ملی در اروپا شناخته می‌شود. همچنین این کشور جزو بزرگترین تولیدکننده‌ها در اروپا نیز می‌باشد. مهم‌ترین صنعت در کشور آلمان، صنعت خودروسازی است.کشورآلمان، نهمین کشور پربازدید دنیا است. هر ساله میلیون‌ها نفر تنها جهت گردشگری به آلمان سفر می‌کنند. تالارها، کلیساها، کاخ‌ها و بناهای تاریخی زیادی در آلمان وجود دارند که بسیار شگفت‌انگیز هستند. از خارق‌العاده‌ترین جاذبه‌های گردشگری این کشور می‌توان به کلیسای جامع آخن، شهر ادینبورگ، قلعه شورین، قلعه هوهنزولرن و شهر روتنبورگ اشاره کرد. برای آشنایی بیشتر با این کشور و اخذ اقامت دائم در آن،با آژانس هواپیمایی پرشین ویزا همراه باشید تا در کوتاه ترین زمان ممکن و با استفاده از وکلای با تجربه بتوانید اقامت صد در صدی و قانونی در این کشور را کسب کنید. این آژانس در ۹ کشور اروپایی شامل انگلیس، آلمان،هلند، ایتالیا، فرانسه،کانادا،اسپانیا،سوئیس و اتریش بدون واسطه و دارای وکلای خبره می باشد.

 

 ثبت شرکت در آلمان

انواع ویزا آلمان
بر اساس قوانین مهاجرتی این کشور، متقاضی می‌تواند با دریافت یکی از انواع ویزا آلمان به مدت کمتر از 24 تا 48 ساعت تا یک‌سال را در خاک این کشور اقامت داشته باشد. بسته به مدت‌زمان اقامت و هدف از سفر، ویزای آلمان به چهار نوع کلی تقسیم می‌شود:
مجوز گروه A: اگر مسافر قصد سفر به کشوری داشته باشد که عضو معاهده شنگن نیست و نیاز به توقف کوتاه در این کشور دارد، باید این مجوزرا دریافت کند. این نوع ویزای آلمان که از آن به مجوز ترانزیت فرودگاهی هم یاد می‌شود، اجازه خروج از فرودگاه را به دارندگان آن نمی‌دهد. طبق ساعت پرواز بعدی، مدت زمان اعتبار این ویزا کمتر از 24 ساعت تا 48 ساعت تعیین می‌شود.
مجوز گروه B:اگر متقاضی در طول سفر هوایی، آبی، یا زمینی خود به یکی از کشورهای عضو پیمان شنگن، نیازی به توقف در این کشور داشته باشد، می‌تواند از مجوز گروه B استفاده کند. بر اساس قوانین مهاجرتی متقاضی با این ویزا که به مجوز ترانزیت شهرت یافته، می‌تواند کمتر از 5 روز در این سرزمین اقامت داشته باشد و اجازه خروج از فرودگاه، بندر یا کمپ مرزی را هم دارد.
مجوز گروه C: این ویزا که به مجوز اقامت کوتاه‌مدت یا ویزای توریستی آلمان هم مشهور است، اجازه اقامت 90 روزه در بازه زمانی شش‌ماهه را به متقاضی می‌دهد. علاوه‌بر اهداف گردشگری، این مجوز برای افرادی که با هدف دید و بازدید، انجام کارهای تجاری یا شرکت در سمینارها و نمایشگاه‌های مختلف سفر می‌کنند نیز مناسب است.
مجوز گروه D: افرادی که با مجوز اقامت بلندمدت وارد خاک می‌شوند، یکی از انواع ویزای آلمان از گروه D را کسب کرده‌اند. بسته به هدف متقاضی از سفر اگر مدت‌زمان اقامت بیش از 90 روز باشد، مانند ویزای کار آلمان این نوع مجوز صادر می‌شود.
برای ثبت درخواست هر یک از انواع ویزا آلمان باید ابتدا در سایت سفارت ثبت‌نام کرد و بسته به هدف سفر فرم مربوطه را دریافت و تکمیل کرد. پس از ثبت‌نام، ابتدا یک شماره پیگیری به آدرس ایمیل ثبت‌شده ارسال می‌شود. حداکثر 30 دقیقه پس از تکمیل فرم ایمیل تاییدیه نیز ارسال می‌شود.اگر اطلاعاتی به طور اشتباه در فرم ثبت شد، حتما درخواست خود را باطل کنید و دوباره فرم درخواست را تکمیل کنید. حدود 2 تا 6 هفته پیش از تاریخ مصاحبه ایمیل دیگری نیز از سوی کارگزاری ارسال می‌شود؛ چک‌ لیست مدارک مورد نیاز و دیگر موارد لازم در این ایمیل به اطلاع متقاضی می‌رسد. این ایمیل باید حداکثر هفت روز پیش از تاریخ مصاحبه تایید شود، در غیر این صورت درخواست وقت مصاحبه باطل خواهد شد.ویزای آلمان انواع مختلفی دارد، ما در این بخش از سایت موسسه مهاجرتی لتسگو یونی به معرفی سه مورد از پرتقاضاترین انواع ویزا آلمان می‌پردازیم. برای آگاهی بیشتر از شرایط دریافت و هزینه‌های ویزای تحصیلی آلمان، ویزای توریستی آلمان و ویزای کار آلمان تا پایان همراه ما باشید.

ویزای تحصیلی آلمان
برخی از موسسات آموزشی این سرزمین در شمار بهترین دانشگاه های جهان قرار گرفته‌اند که برای متقاضیان مهاجرت تحصیلی هم پذیرش صادر می‌کنند. لیست بهترین دانشگاه های آلمان در سال 2021 را می‌توانید در این صفحه مطالعه کنید.برای جذب نیروی کار متخصص و جوان دولت اقدام به برگزاری دوره مشخصی تحت عنوان «دوره آوسبیلدونگ» کرده است؛ متقاضیان با تحصیل در این دوره 18 تا 24 ماهه برای بازار کار آماده می‌شوند. باید توجه داشت که برای شرکت در این دوره باید تا سن 25 سالگی اقدام کرد.با اینکه برخی دوره‌های آکادمیک به زبان انگلیسی هم برگزار می‌شوند، اما در بیشتر دانشگاه‌ها، دوره‌ها و مقاطع تحصیلی به زبان رسمی این کشور ارائه می‌شود. با انتخاب دوره‌های دسته دوم، متقاضی هم در مرحله دریافت پذیرش تحصیلی و هم ویزای تحصیلی آلمان نیاز به ارائه مدرک زبان رسمی این کشور دارد.با این حساب بهتر است پیش از اقدام برای مهاجرت تحصیلی ابتدا مهارت‌های زبانی را تقویت کرد و پس از آن برای دریافت پذیرش تحصیلی زمینه‌چینی کرد. دانشجویان بین‌المللی که از مبدا خارج از منطقه شنگن و اروپا وارد این سرزمین شده‌اند، می‌توانند به صورت محدود مشغول به کار دانشجویی شوند. دانش زبان در یافتن شغل و تجربه کار در کشور ژرمن‌ها اهمیت بسیاری دارد.

دانشگاه یورک یکی از بهترین دانشگاه های آلمان است.

بر اساس قوانین مهاجرتی، دانشجویان خارجی تنها با مجوز ویزای آلمان می‌توانند در مدت ۱۲۰ روز به صورت تمام‌وقت یا ۲۴۰ روز به صورت نیمه‌وقت در طول سال به کار پاره‌وقت دانشجویی اشتغال داشته باشند.یکی از مهم‌ترین مدارک برای ثبت درخواست ویزای تحصیلی آلمان دریافت پذیرش از موسسات آموزشی این کشور است. متقاضیان می‌توانند با تکمیل فرم ارزیابی سایت DAADوضعیت تحصیلی خود را با استاندارهای موسسات آموزشی مقصد مهاجرت تحصیلی بسنجند.اگر متقاضی شرایط ورود مستقیم به دانشگاه‌های این کشور را داشته باشد، می‌تواند برای دریافت پذیرش تحصیلی اقدام کند؛ درواقع داشتن مدرک دیپلم و تحصیل در دانشگاه به اندازه 40 واحد درسی در رشته‌ای مرتبط در کشور مبدا شرایط را برای اخذ مستقیم پذیرش مهیا می‌کند؛ در غیر این صورت متقاضی باید ابتدا در دوره آمادگی کالج تحصیل کند و پس از آن برای ورود به دانشگاه آماده شود.
اغلب موسسات آموزشی برای جذب دانشجویان بین‌المللی از وب‌سایت UniAssist.de استفاده می‌کنند و برخی دیگر از طریق ایجاد نام کاربری در سایت رسمی دانشگاه وضعیت تحصیلی متقاضی را بررسی می‌کنند.
پس از دریافت پذیرش تحصیلی از موسسه آموزشی مورد نظر باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کرد. برای این هدف ابتدا باید وقت سفارت دریافت کرد. ویزای تحصیلی آلمان زیرمجموعه ویزای شینگن نوع D محسوب می‌شود؛ به دلیل تقاضای بالای این نوع ویزای آلمان گرفتن وقت سفارت از زمان درخواست تا روز موعود پروسه زمان‌بری دارد.
برای دریافت وقت سفارت باید در سایت سفارت ثبت نام کرد و با درج اطلاعات شخصی و هویتی یک نام کاربری ایجاد کرد. در پایان شماره پیگیری (reference number) به ایمیل متقاضی ارسال می‌شود که توسط این رمز عبور می‌توان مراحل آتی را پیگیری کرد و مسیر را پیمود.به نقل از سایت سفارت وقت‌های مراجعه برای اخذ انواع ویزا آلمان بر اساس نوبت و زمان ‌ام اولیه در سایت مشخص می‌شود؛ البته به دلیل لغو یا افزایش ظرفیت پذیرش در موارد نادری ممکن است این ترتیب زمانی در برخی موارد خاص رعایت نشود.باید توجه داشت که آفیسر پرونده درخواست ویزای آلمان مدارک مورد نیاز را به صورت حضوری در مرحله مصاحبه دریافت می‌کند. به همین دلیل تا تاریخ وقت مصاحبه زمان دارید تا مدارک و شرایط مورد نیاز را مهیا کنید.
علاوه بر بیومتریک و ثبت اثر انگشت و تصویر متقاضی در سامانه اداره مهاجرت این کشور، در جلسه مصاحبه سوالاتی مبنی بر هدف متقاضی از سفر، محل اقامت، شناخت شهر مورد نظر و برنامه‌های آینده او سوالاتی می‌شود. لازم به ذکر است که متقاضیان دانشجویان دکتری، فرصت مطالعاتی و ارشد با مدرک زبان C1 – IELTS می‌توانند وقت مصاحبه فوری دریافت کنند.همان‌طور که پیش‌تر هم به این موضوع اشاره شد، نوبت‌دهی وقت سفارت در زمان بسیار طولانی (۱ سال تا یکسال و نیم) صورت می‌گیرد. حساسیت آفیسر ویزا نسبت به اطلاعات پرونده‌های ویزای شنگن متقاضیان آسیایی، دقت در گردآوری مدارک و همچنین صحت و سقم آن را می‌طلبد.ارائه مدارک کامل، داشتن آمادگی به هنگام مصاحبه با آفیسر پرونده ویزای تحصیلی آلمان و اعتماد به نفس در نتیجه پرونده ویزای آلمان نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کنند. مدت‌زمان جلسه مصاحبه 15 تا 20 دقیقه حساس است؛ بنابراین حفظ خونسردی و آرامش در هنگام مصاحبه بسیار توصیه می‌شود.از این بازه زمانی، تنها حدود ۱۰ دقیقه را جهت معرفی خود و انگیزه تصمیم خود برای تحصیل در کشور ژرمن‌ها را صرف خواهید کرد. اگر از دوره‌های به زبان انگلیسی پذیرش دریافت کرده باشید، مصاحبه به زبان انگلیسی صورت می‌گیرد.

مدارک ویزای تحصیلی آلمان
برای ثبت درخواست ویزای تحصیلی آلمان ابتدا باید فرم درخواست را از سایت سفارت دریافت و به دقت تکمیل و در نهایت امضا کرد. در این مرحله مدارک لازم پرونده باید توسط دارالترجمه‌های مورد تایید سفارت به زبان آلمانی ترجمه و از وزارت دادگستری و امور خارجه ایران تایید شوند. باید توجه داشت که اعتبار دریافت تاییدیه یک‌سال است؛ به عبارت دیگر، پس از گذشت یک‌سال از زمان تایید مدارک توسط وزارت دادگستری و امور خارجه ایران از دیدگاه سفارت مدارک فارغ از اعتبار کافی هستند. تعیین شرایط ویزای تحصیلی آلمان به صورت فردی صورت می‌گیرد، اما به طور کلی مدارک مورد نیاز این مرحله عبارت هستند از:
•پاسپورت با اعتبار حداقل۶ ماه و دو کپی از صفحه اول آن
•دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی
•نامه پذیرش تحصیلی
•فرم پرشده درخواست ویزا
•انگیزه‌نامه (SOP)
•زندگی‌نامه
•مدارک مربوط به سوابق شغلی (در صورت وجود)
•فیش مربوط به هزینه صدور ویزای آلمان (75 یورو)
•اصل و ترجمه مدارک فارغ‌التحصیلی از مقاطع پیشین
•ریز نمرات مقطع تحصیلی پیشین
•گواهی تمکن مالی معادل ۱۰.۲۳۰ یورو
•بیمه مسافرتی حداقل 3 ماهه حوزه شنگن

باید توجه داشت که  کپی یک رونوشت تأییدنشده از سوی وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه (کپی ساده) را نمی‌پذیرد. به همین دلیل مراجعه به دارالترجمه‌های رسمی و مورد تایید سفارت در این مرحله اهمیت پیدا می‌کند. در جلسه مصاحبه مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی آلمان به دست آفیسر پرونده می‌رسد. بر اساس قوانین مهاجرتی، علاوه بر وزارت امور خارجه و دادگستری ایران، این مدارک باید مورد تایید سفارت هم قرار بگیرد. برای این مرحله هم متقاضی باید وقت بگیرد و هزینه لازم را پرداخت کند. باید توجه داشت که کپی مدارک باید گرفته شود؛ کپی‌های دیگر مورد تایید نیست. پس از تایید و تکمیل مدارک و پرداخت هزینه‌های لازم باید در انتظار نتیجه پرونده بود. ارائه مدارک ناقص یا غیرواقعی طبق استانداردهای مشخص شده، تمکن مالی ناکافی (کمتر از 10،332 یورو در سال)، عدم تسلط کافی به زبان، درخواست نادرست در نوع ویزا، انتخاب رشته نامناسب، گپ تحصیلی، عملکرد ضعیف در مصاحبه، و ... از جمله مواردی هستند که منجر به ریجکتی ویزای آلمان می‌شوند.
ویزای تحصیلی آلمان در زمان صدور سه‌ماه اعتبار دارد؛ متقاضی پس از ثبت‌نام حضوری در موسسه آموزشی باید به اداره امور اتباع خارجی شهر خود (Ausländerbehörde) مراجعه کند تا با ارائه گواهی ثبت‌نام اعتبار ویزا تمدید شود.

تحصیل در آلمان نیاز به مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی با نمره بالا دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی آلمان
برای دریافت ویزای آلمان باید مدارک مشخی بسته به هدف از سفر به دست آفیسر پرونده برسد. بر خلاف دیگر انواع ویزا آلمان نیازی نیست که مدارک در دارالترجمه‌های رسمی و مورد تایید سفارت به زبان‌های آلمانی یا انگلیسی ترجمه شوند. مدارک باید به زبان فارسی ارائه شود و تاییدیه رسمی سفارت را دریافت کنند.تصدیق و تاییدیه مدارک مورد نیاز ویزای آلمان در دفتر پرشین ویزا صورت می‌گیرد و هزینه‌های مختص خود را دارد. دقت در گردآوری این مدارک یکی از عوامل ویزا شدن درخواست انواع ویزای آلمان برشمرده می‌شود. مهم‌ترین مدارک مورد نیاز ویزای توریستی آلمان عبارت هستند از:
•ترجمه و اصل شناسنامه و کپی از صفحات اول و دوم
•اصل و کپی پاسپورت با اعتبار حداقل ۶ ماهه با ۲ برگ سفید 
•۲ قطعه عکس رنگی با زمینه سفید که در ۳ ماه اخیر گرفته شده باشد 
•گواهی تمکن مالی و گردش حساب بانکی
•اصل و ترجمه سند مالکیت دارایی‌ها
•سوابق کاری و تحصیلی
•وضعیت تاهل ( سند ازدواج در صورت تاهل)
•بیمه مسافرتی به مبلغ ۳۰۰۰۰ یورو
•رزرو بلیط رفت‌وبرگشت و هتل محل اقامت در طول سفر
•برنامه سفر
•نامه اشتغال به کار و مجوز مرخصی از محل کار متقاضی

گواهی تمکن مالی که به زبان انگلیسی یا آلمانی از بانک دریافت می‌شود، توانایی مالی متقاضی برای پوشش هزینه‌های سفر را نشان می‌دهد؛ برای ویزای توریستی شنگن ارائه هزینه زندگی برای شش ماه کافی‌ست؛ باید توجه داشت که ارائه مبلغ بسیار بالا در نتیجه پرونده تاثیر منفی دارد. برای این منظور باید گردش حساب سه‌ماه گذشته را تحویل سفارت داد. در صورت ارائه دعوت‌نامه از سوی اقوام یا دوستان نیازی به ارائه وچر هتل نیست؛ آدرس محل زندگی فرد دعوت‌کننده و مشخصات هویتی او جایگزین مناسبی برای این منظور خواهد بود. مراجعه فرمایید.

هزینه ویزای توریستی آلمان
دریافت ویزای آلمان در مراحل مختلف درخواست و پردازش هزینه‌های مختلفی دارد که باید مرحله به مرحله پرداخت شود. برای دریافت وقت مصاحبه متقاضیان بین ۶ تا ۱۲ سال ۴۰ یورو و متقاضیان بالای ۱۲ سال ۸۰ یورو باید پرداخت کنند.

ویزای کار آلمان
یکی از روش‌های مهاجرت به سرزمین ژرمن‌ها یافتن شغل در این کشور است که از دیرباز تا به امروز مخاطبان خاص خود را دارد. شرایط اقتصادی، موقعیت سیاسی، امنیت و رفاه اجتماعی از جذابیت‌های زندگی در این کشور است که مورد توجه متقاضیان قرار گرفته است.این سرزمین قدرتمند در حوزه سران قدرت‌های اقتصادی شنگن بازار کار بسیار خوبی برای مهاجران دارد و برای جذب نیروی کار دو نوع مجوز با ویزای کار آلمان صادر می‌کند؛ مجوز با داشتن پیشنهاد شغلی و مجوز جستجوی شغل. فارغ از نوع این مجوزها، پروسه وقت سفارت و مصاحبه برای دریافت یکی از انواع ویزا آلمان بسیار طولانی‌ست (حدود یک‌سال پس از ثبت درخواست)؛ به همین دلیل با یک برنامه‌ریزی بلندمدت می‌توان شرایط را برای دریافت ویزای کار آلمان مهیا کرد.هر ساله حدود 50 هزار درخواست این نوع ویزای آلمان از سوی متقاضیان ایرانی به ثبت می‌رسد که بیش از نیمی از آن‌ها (حدود 65 درصد) موفق به اخذ ویزای کار آلمان می‌شوند. تسلط کافی به زبان آلمانی و تخصص متقاضی از حمله موارد مهم در این پروسه محسوب می‌شوند.با شیوع ویروس کرونا و افزایش نرخ بیکاری، آخرین شاخص ثبت شده این کشور 5.9 درصد را نشان می‌دهد، اما در شرایط نرمال نرخ بیکاری در کشور قدرت اقتصادی اروپا بسیار کمتر از این‌هاست. در بسیاری از مشاغل، این کشور به دنبال جذب نیروی کار خارجی هم بوده است. از طرف دیگر، میزان درآمد از مشاغل در قیاس با مخارج زندگی نیز رکن جذابی برای مهاجران محسوب می‌شود.

همان‌طور که اشاره کردیم، ویزای کار آلمان در دو مجوز صادر می‌شود؛ ویزای کار آلمان از طریق پیشنهاد کار یا جاب آفر JOB OFFER  متقاضی به پیشنهاد کاری از سور کارفرما مستقر در این کشور نیاز دارد. تا سال 2021 کارفرمایان موظف بودند پیش از جذب نیروی کار خارجی، مدتی در سطح شهر، کشور و اتحادیه اروپا آگهی درخواست نیرو کنند و در صورت نیافتن نیرویی با مشخصات مورد نظر، نیروی کار خارجی استخدام کنند.بر اساس قوانین جدید شهروندان آن و اروپایی‌ها دیگر در اولویت کارفرماها قرار ندارند؛ به عبارت دیگر، کارفرمایان نیازی به آگهی در سطح کشور و اتحادیه اروپا ندارند. بنابراین، با مطالعه سایت‌های کاریابی و تطبیق شرایط و سوابق خود، متقاضی می‌تواند با این روش برای دریافت ویزای کار آلمان اقدام کند.
مجوز یافتن شغل یا جاب سیکر JOB SEEKER در زیرمجموعه ویزای کار آلمان امکان حضور در خاک را به مدت 6 ماه به متقاضی می‌دهد تا در این بازه به جستجو شغل مورد نظر بپردازد. در صورتی که متقاضی موفق به یافتن شغل مورد نظر شد، می‌تواند اقامت خود را تمدید کند؛ در غیر این صورت موظف به ترک خاک خواهد بود، چراکه این نوع ویزای آلمان تمدید نمی‌شود.بر اساس قوانین جدید که به تازگی در سال 2021 مورد بازبینی قرار گرفته است، کارجویان می‌توانند در طول دوره شش‌ماهه مجوز جاب سیکر تا سقف 10 ساعت در هفته مشغول به کار نیمه‌وقت شوند تا با کسب تجربه کار در این کشور، بخشی از هزینه‌های زندگی را نیز پوشش دهند.همان طور که پیشتر در بخش ویزای تحصیلی آلمان اشاره کردیم، متقاضیان جوان می‌توانند با شرکت در دوره آوسبیلدونگ مسیر یافتن شغل را هموار کنند. متقاضیان جوان واجد شرایط می‌توانند در دوره کوتاه فنی‌حرفه‌ای در کالج‌های مشخصی تحصیل کنند و در پایان وارد بازار کار شوند.
داشتن مدرک فارغ‌التحصیلی از دوره آوسبیلدونگ می‌تواند مورد توجه کارفرمایان قرار بگیرد؛ البته از تاثیر توانایی ایجاد ارتباط به زبان رسمی این سرزمین نمی‌توان چشم‌پوشی کرد! ارائه مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح B1 می‌تواند نظر کارفرمایان و همچنین آفیسر ویزای کار آلمان را به خود جلب کند.

مدارک مورد نیاز ویزای کار آلمان
ارائه مدرک فارغ‌التحصیلی دانشگاه در رشته مرتبط با کار مورد نظر از جمله مدارک مهم برای دریافت ویزای کار آلمان محسوب می‌شود. با اینکه اداره مهاجرت از میان متقاضیان دارای مدرک دیپلم یا فنی‌حرفه‌ای دیگر کشورها نیروی کار جذب می‌کند، اما مدرک فنی‌حرفه‌ای موسسات مستقر در ایران از نظر سفارت معتبر نیست؛ از سویی دیگر، ویزای کار آلمان به افرادی که مدرک فارغ‌التحصیلی آکادمیک ندارند، تعلق پیدا نمی‌کند.در قوانین انواع ویزا آلمان شرایط سنی دقیقی تعیین نشده است؛ اما درصورتی که متقاضی در سنین نامناسب اقدام به درخواست ویزای آلمان کند، ممکن است با رد درخواست مواجهه شود. این مسئله در ویزای کار آلمان نیز مصداق پیدا می‌کند. بهترین بازه سنی برای مهاجرت کاری تا 45 سالگی است.ناگفته نماند که سنین بالای 45 سال هم می‌توانند برای ویزای کار آلمان اقدام کنند، تنها شرط سفارت برای این دسته از متقاضیان یافتن شغلی با درآمد بالای 3،685 یورو است. این میزان درآمد از متوسط درآمد مهاجران بالاتر است و یافتن چنین شغلی به این سادگی هم نیست.در روش مهاجرت از طریق پیشنهاد شغلی، متقاضی برای اخذ ویزای کار آلمان موظف به ارائه قرارداد دقیق با اطلاعات کامل به سفارت است. در محتوای قرارداد باید به شرح وظایف شغلی، متوسط درآمد ماهانه و سالانه و همچنین مشخصات دقیق کسب‌وکار اشاره شود. برای درخواست ویزای کار آلمان باید درآمد خالص سالانه حداقل 50 هزار یورو و درآمد ماهانه حدود 4 هزار یورو باشد.
شرایط فردی متقاضی تعیین‌کننده چک‌ لیست مورد نیاز ویزای کار آلمان است؛ به طور کلی برای درخواست این نوع ویزای آلمان مدارک زیر مورد نیاز است:
•فرم تقاضا تکمیل‌شده
•دو قطعه عکس جدید در ابعاد 35 در 45 میلی‌متر
•کپی صفحات ۲ و ۳ پاسپورت متقاضی
•کپی و اصل شناسنامه متقاضی
•بیمه‌نامه
•مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی معتبر
•اصل و ترجمه مدارک تایید شده تحصیلی
•رزومه تحصیلی و کاری
•نامه عدم سو پیشینه
•کاور لتر (انگیزه ورود به خاک و برنامه کاریابی)
•تمکن مالی
•قرارداد با کارفرما
•ارائه گواهی تولد فرزند یا فرزندان 
•سند ازدواج (در صورت وجود)

بر اساس قوانین مهاجرتی آن کشور، مدارک تحصیلی متقاضی ویزای کاری آلمان باید توسط نهادی به نام ZAB تایید شود تا متقاضی بتواند پروسه مهاجرت را طی کند. اگر نیازی به ترجمه مدارک باشد، باید از دارالترجمه‌های مورد تایید سفارت کمک گرفت.انواع ویزا آلمان نیاز به ارائه تمکن مالی کافی دارند؛ در ویزای کاری آلمان هم ارائه گردش حساب سه‌ماهه برای آفیسر پرونده درخواست ویزا اهمیت بسیاری دارد. در برخی موارد نیاز به بلوکه کردن حساب متقاضی یا به‌اصطلاح فریز کردن حساب بانکی دیده می‌شود. با توجه به نوع ویزا موجودی مورد نیاز متفاوت است؛ کمترین میزان تمکن مالی باید 6 هزار یورو به بالا باشد.

هزینه دریافت ویزای کار آلمان
درخواست وقت سفارت برای ویزای کاری آلمان رایگان است، اما رزرو وقت مصاحبه نیاز به پرداخت 75 یورو دارد. در صورت نیاز می‌توان از خدمات ویزامتریک برای امور ویزا از جمله تکمیل فرم درخواست، تایید و تصدیق مدارک و ... استفاده کرد که هر یک هزینه‌های مربوط به خود را دارد
جهت کسب اطلاعات بیشتر،با مشاوران ما در ارتباط باشید.مشاوره همه روزه به صورت رایگان و آنلاین  از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۰ شب و از طرق واتساپ انجام می شود.به دلیل حجم بالای کاری، لطفا قبل از مراجعه حضوری،از طریق پل های ارتباطی زیر هماهنگی لازم انجام شود:

09103640184 
Persian.visa 

با انتخاب مسیر درست شرکت آژانس هواپیمایی، اقامت خود را دائمی کنید. 


نظرات

ثبت نظر